Word NRC-abonnee

Kies de looptijd

Kies een optie voor ""

Persoonlijke gegevens

Kies de betaalwijze

Kies een betalingswijze

Kies de betaalwijze

Kies een betalingswijze

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Ga akkoord met de voorwaarden
14 dagen bedenktijd

Mijn abonnement

Digitaal basis

54%
4.38 2.00 /week
Wij incasseren
Looptijd*
Ingangsdatum
Direct

* We incasseren per maand. Na afloop van de kortingsperiode gelden de reguliere abonnementsprijzen en is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de reguliere prijzen die gelden na afloop van de kortingsperiode?

Alle informatie over de reguliere prijzen vind je op onze servicesite.
De actieprijzen op abonnementen.nrc.nl zijn kennismakingstarieven die alleen gelden voor nieuwe abonnees, die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement gehad hebben op NRC of nrc.nl.


NRC papieren krant p/w Regulier
Compleet € 14,77
Weekend € 8,31
Overige prijzen p/w Regulier
Digitaal Basis € 4,38
Digitaal Plus € 6,69
Buitenland € 10,62

Wat is het verschil tussen Digitaal Basis en Digitaal Plus?

Bij het basis abonnement heb je toegang tot alle artikelen op nrc.nl. Wil je ook graag iedere dag de digitale krant lezen op telefoon, tablet of computer? Dan kun je kiezen voor het plus abonnement. Hierbij krijg je ook toegang tot exclusieve nieuwsbrieven en ontvang je een extra account om het abonnement te delen met één gezinslid.

Kan ik na afsluiten direct lezen?

Ja! Direct na het afsluiten van het abonnement kun je een account aanmaken en direct beginnen met lezen. Heb je ook voor een papieren krant gekozen? Dan ontvang je deze vier werkdagen na afsluiten of op een later moment afhankelijk van de gekozen ingangsdatum.

Kan ik het abonnement eenvoudig opzeggen?

Het abonnement is na de gekozen kortingsperiode (1, 2 of 3 jaar) maandelijks opzegbaar. Je kunt het abonnement per telefoon of e-mail opzeggen. Meer informatie over het opzeggen vind je op onze service site.

Ik ben al abonnee, kan ik ook gebruik maken van de actieprijzen?

Dat is niet mogelijk. De actieprijzen zijn kennismakingstarieven voor nieuwe abonnees, om hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met NRC. Het gereduceerde tarief dekt echter niet de volledige kosten voor onze redactie. NRC staat voor kwaliteitsjournalistiek, met diepgravend onderzoek en een uitgebreid correspondentennetwerk. Wij geloven dat dat soort journalistiek onmisbaar is in onze samenleving. Dit is echter ook kostbaar. Daarom geldt het kortingstarief alleen voor nieuwe abonnees, en loopt het af na de actieperiode.

Ben je al abonnee? Je kunt hier inloggen met je digitale account. Heb je een andere vraag met betrekking tot het abonnement? Dan kun je terecht op onze service site.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Heb je een andere vraag of wil je graag een medewerker spreken? Neem dan gerust contact op met de Klantenservice.

Onze Klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring:

Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de start van het abonnement. Dat betekent dat je binnen 14 dagen kunt opzeggen, wel worden de kosten van het gebruik tot opzegging in rekening gebracht. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Als je het abonnement niet wilt voortzetten en de bedenktijd is verstreken? Dan kun je het abonnement opzeggen tot één maand voor het einde van de contractperiode. Na deze periode kun je op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Bekijk hier de telemarketingnummers die wij gebruiken.