Veelgestelde vragen

Bezorging

Wat zijn de bezorgtijden van NRC?

NRC bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag voor 07:00 uur en zaterdag voor 08:00 uur. De volgende Waddeneilanden kennen afwijkende bezorgtijden:

  • Texel: uiterlijk 8:30 uur Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog: uiterlijk 11:00 uur
  • Terschelling: uiterlijk 12:00 uur

Als de krant op je adres niet via een bezorger kan worden geleverd, besteden wij de bezorging uit aan een postbedrijf. Dat betekent dat je krant met de eerst mogelijke postbezorging meegaat.

Vanaf hoe laat is de digitale editie beschikbaar?

NRC digitaal is van maandag tot en met zaterdag digitaal beschikbaar vanaf 4:00 uur.

Wat te doen als mijn krant niet is bezorgd?

Heb je een opmerking of klacht over de bezorging, dan kan je hiervan melding doen via service.nrc.nl.
Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 is onze klantenservice ook telefonisch bereikbaar via 088-572 05 72.

Hoe gaat NRC om met bezorgklachten?

Wanneer je telefonisch of online een melding maakt van de bezorgklacht komt deze klacht ook bij de distributeur terecht. Hierdoor is het in de meeste gevallen mogelijk om de bezorging de volgende bezorgdag te herstellen. Het is daarbij van belang dat je elke bezorgklacht zo spoedig mogelijk meldt, zodat de distributeur en bezorger snel op de hoogte zijn van de te herstellen bezorging. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 is onze klantenservice ook telefonisch bereikbaar via 088-572 05 72.

Krijg ik, als mijn krant niet is bezorgd, deze alsnog nabezorgd?

Helaas is er geen nabezorging mogelijk als je krant niet is bezorgd. Uiteraard kan je wel de digitale editie elke verschijningsdag vanaf 4:00 uur lezen.

Hoe wordt de bezorging in België geregeld?

In België kan je op maandag t/m zaterdag NRC ontvangen. Omdat de bezorging over de grens plaatsvindt, werken wij hierin samen met een Belgische bezorgdienst. Hierdoor loopt de bezorging van de krant een dag vertraging op. Neem voor meer informatie hierover contact op met de Klantenservice. Eventuele bezorgklachten kan je doorgeven via service.nrc.nl

Abonnement afsluiten

Hoe sluit ik een abonnement af?

Hier kan je direct het gewenste abonnementsvorm kiezen en afsluiten. Je stelt dan zelf het abonnement samen en ziet direct tegen welke prijs wij het abonnement aanbieden. Een abonnement kan je ook telefonisch afsluiten via onze Klantenservice via telefoonnummer 088-572 05 72 op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

Welke abonnementen zijn er?

Digitaal Basis

  • Toegang tot alle online artikelen op nrc.nl en in de app

Digitaal Plus

Weekend

  • Toegang tot nrc.nl + de digitale krant
  • Iedere zaterdag de extra dikke weekendkrant
  • Maandelijks het NRC magazine

Compleet

  • Toegang tot nrc.nl + de digitale krant
  • Maandag t/m zaterdag voor 7:00 de krant in de bus
  • Iedere zaterdag de extra dikke weekendkrant
  • Maandelijks het NRC magazine

Wat zijn de reguliere prijzen die gelden na afloop van de kortingsperiode?

Alle informatie over de reguliere prijzen vind je op onze servicesite.
De actieprijzen op abonnementen.nrc.nl zijn kennismakingstarieven die alleen gelden voor nieuwe abonnees, die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement gehad hebben op NRC of nrc.nl.

NRC papieren krant p/w Regulier
Compleet € 14,31
Weekend € 8,08

Overige prijzen p/w Regulier
Digitaal Basis € 4,38
Digitaal Plus € 6,69
Buitenland € 9,92

Heb ik bedenktijd?

Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de start van het abonnement. Is het abonnement reeds gestart en wil je er binnen de bedenktijd toch van afzien, dan worden alleen de afgenomen producten in rekening gebracht. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Als u het abonnement niet wilt voortzetten na de wettelijke bedenktijd dan kan je het abonnement opzeggen tot één maand voor het einde van de kortingsperiode.
Na de kortingsperiode kan je op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Ik ben al abonnee, kan ik ook gebruik maken van de actieprijzen?

Dat is niet mogelijk. De actieprijzen zijn kennismakingstarieven voor nieuwe abonnees, om hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met NRC. Het gereduceerde tarief dekt echter niet de volledige kosten voor onze redactie. NRC staat voor kwaliteitsjournalistiek, met diepgravend onderzoek en een uitgebreid correspondentennetwerk. Wij geloven dat dat soort journalistiek onmisbaar is in onze samenleving. Dit is echter ook kostbaar. Daarom geldt het kortingstarief alleen voor nieuwe abonnees, en loopt het af na de actieperiode.

Waar vind ik de studentenabonnementen?

Hier vind je de abonnementen die wij speciaal voor studenten aanbieden.

Abonnees

Ik ben al abonnee, hoe kan inloggen?

Ben je al abonnee en wil je inloggen, een bezorgklacht melden of het abonnement wijzigen? Klik dan hier.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wat jammer dat je het abonnement wilt opzeggen. We denken graag mee aan een abonnementsvorm die beter bij je past of helpen je verder met de opzegwens.

Abonnement opzeggen