Contact

Studenten en jongerenabonnement

Krijg onbeperkt toegang tot betrouwbare informatie, duiding en analyse.

Gegevens

Om het abonnement af te kunnen sluiten hebben we nog enkele gegevens van je nodig.

Hoe lang wil je korting?

Kies een optie voor "Hoe lang wil je korting?"

Mijn abonnement

Digitaal basis

45%
4.38 2.40 /week
Wij incasseren
Looptijd*
Ingangsdatum
Direct

* We incasseren per maand. Na afloop van de kortingsperiode gelden de reguliere abonnementsprijzen en is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Persoonlijk

Ingangsdatum

Kies een ingangsdatum

Kies de betaalwijze

Kies een betalingswijze

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Ga akkoord met de voorwaarden
14 dagen bedenktijd

Mijn abonnement

Digitaal basis

45%
4.38 2.40 /week
Wij incasseren
Looptijd*
Ingangsdatum
Direct

* We incasseren per maand. Na afloop van de kortingsperiode gelden de reguliere abonnementsprijzen en is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Veelgestelde vragen

Ik ben al abonnee, kan ik ook gebruik maken van de actieprijzen?

Dat is niet mogelijk. De actieprijzen zijn kennismakingstarieven voor nieuwe abonnees, om hen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met NRC. Het gereduceerde tarief dekt echter niet de volledige kosten voor onze redactie. NRC staat voor kwaliteitsjournalistiek, met diepgravend onderzoek en een uitgebreid correspondentennetwerk. Wij geloven dat dat soort journalistiek onmisbaar is in onze samenleving. Dit is echter ook kostbaar. Daarom geldt het kortingstarief alleen voor nieuwe abonnees, en loopt het af na de actieperiode.

Ben je al abonnee? Je kunt hier inloggen met je digitale account. Heb je een andere vraag met betrekking tot het abonnement? Dan kun je terecht op onze service site.

Kan ik na afsluiten direct lezen?

Ja! Direct na het afsluiten van het abonnement kun je een account aanmaken en direct beginnen met lezen. Heb je ook voor een papieren krant gekozen? Dan ontvang je deze vier werkdagen na afsluiten of op een later moment afhankelijk van de gekozen ingangsdatum.

Kan ik het abonnement eenvoudig opzeggen?

Het abonnement is na de gekozen kortingsperiode (1 of 3 jaar) maandelijks opzegbaar. Je kunt het abonnement per telefoon of e-mail opzeggen. Meer informatie over het opzeggen vind je op onze service site.

Na het afsluiten van een abonnementen heb je 14 dagen bedenktijd. Wel worden de kosten van het gebruik tot opzegging in rekening gebracht. Het abonnement geldt tot wederopzegging.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Onze klantenservice is geopend maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00. Zij zijn bereikbaar via 088 – 572 0 303.
Ook kan je onze Klantenservice bereiken via een WhatApp bericht of via het sturen van een e-mail.

Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden en privacy verklaring:

Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na de start van het abonnement. Dat betekent dat je binnen 14 dagen kunt opzeggen, wel worden de kosten van het gebruik tot opzegging in rekening gebracht. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Als je het abonnement niet wilt voortzetten en de bedenktijd is verstreken? Dan kun je het abonnement opzeggen tot één maand voor het einde van de contractperiode. Na deze periode kun je op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand.