Contact

Digitaal Plus

Ons complete digitale abonnement, dat je digitaal toegang geeft tot onze journalistiek, de online versie van de krant en exclusieve nieuwsbrieven.

Looptijd kiezen

Tot wel 55% korting!

 • Lees dagelijks de digitale krant
 • Kennismakingstarief voor nieuwe abonnees
 • Inclusief NRC podcasts en exclusieve nieuwsbrieven

Wat krijg je bij Digitaal Plus?

 • Onbeperkt online toegang

  Toegang tot alle online artikelen op nrc.nl én in de NRC-app. Daarnaast kan je al onze bekroonde podcasts beluisteren en dagelijks puzzels maken.

 • Digitale krant

  Lees zes dagen per week het nieuws digitaal in de vertrouwde opmaak van de papieren krant. Elke dag beschikbaar vanaf 23:00.

 • Abonnement delen

  Deel je abonnement met een gezinslid. Deze persoon kan een eigen account aanmaken en zo persoonlijke voorkeuren opslaan.

 • Exclusieve nieuwsbrieven

  Laat je persoonlijk bijpraten door gespecialiseerde NRC-journalisten over hún vakgebied. In totaal kun je je voor 10 exclusieve nieuwsbrieven inschrijven.

 • Archief

  Ontdek de digitale schatkist van NRC en doorzoek artikelen vanaf 1931 in het NRC-archief. Je kunt in ons archief zoeken op onderwerp of datum.

 • De papieren krant

  Blader dagelijks of wekelijks door de krant, en lees het nieuws in de vertrouwde opmaak die je van ons gewend bent.

Wat betaal je voor het Digitaal Plus abonnement?

Om kennis te maken met NRC kun je tegen een kortingstarief een abonnement afsluiten. De korting geldt alleen voor nieuwe abonnees.
Looptijd Prijs p/w Regulier tarief Korting
1 jaar € 3,50 € 6,69 47% korting
3 jaar € 3,00 € 6,69 55% korting
1 maand € 6,69 € 6,69 Geen korting

Ontdek onze andere abonnementen

Digitaal Basis
Bij het NRC Digitaal Basis abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen op nrc.nl én in de NRC-app. Vanaf € 2,00 p/w
Weekend
Bij het Weekend abonnement ontvang je iedere zaterdag de papieren weekendkrant en heb je toegang tot alle voordelen van Digitaal Plus. Vanaf € 3,50 p/w
Digitaal Basis
Bij het NRC Digitaal Basis abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle online artikelen op nrc.nl én in de NRC-app. Vanaf € 2,00 p/w
Weekend
Bij het Weekend abonnement ontvang je iedere zaterdag de papieren weekendkrant en heb je toegang tot alle voordelen van Digitaal Plus. Vanaf € 3,50 p/w

Meer over het Digitaal Plus abonnement

Digitaal Plus: het volledige digitale abonnement op de krant

Digitaal Plus is ons meest volledige digitale abonnement. Het geeft je online toegang tot alles wat NRC te bieden heeft. Je kunt onbeperkt artikelen lezen op nrc.nl en in de app en kunt elke dag de digitale krant downloaden. Ook kun je je inschrijven voor exclusieve nieuwsbrieven van onze journalisten. Een digitaal abonnement op de krant bespaart papier en energie. Een digitale krant hoeft immers niet gedrukt en bezorgd te worden. NRC digitaal lezen is daarom een duurzaam alternatief voor het lezen van de krant op papier.

- Geen betaalmuur op online artikelen

- Dagelijks de digitale krant

- 2 accounts (voor jou + één gezinslid)

Onbeperkt lezen op nrc.nl

Op onze website nrc.nl kun je elke dag zo veel artikelen en columns lezen als je wilt. Ook zijn er dagelijks nieuwe podcasts te beluisteren. De website heeft een moderne en overzichtelijke vormgeving, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. De site wordt de hele dag bijgewerkt met nieuwe artikelen en het laatste nieuws, zodat je niets hoeft te missen. Gemiddeld produceren onze journalisten maar liefst 60 artikelen per dag. Nrc.nl is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

De NRC-app altijd bij je

De NRC-app is speciaal ontwikkeld voor smartphone en tablet. In de app vind je dezelfde artikelen als op de website, maar dan in een layout die zorgt voor optimale leesbaarheid en gebruiksgemak. De app wordt net als de website de hele dag door bijgewerkt zodat je niets hoeft te missen. Met je telefoon in je zak heb je NRC dus altijd bij je.

Digitale krant

De digitale krant staat elke dag vanaf 23 uur klaar om te downloaden. De digitale editie is identiek aan de papieren krant en bevat een selectie van onze meest relevante artikelen. Ideaal voor mensen die gewend zijn aan de papieren krant. Dankzij de vertrouwde opmaak blader je eenvoudig door naar je favoriete rubrieken en columnisten. Wil je toch graag de papieren krant in je handen houden? Met het Digitaal + Papier abonnement lees je de krant op papier, maar krijg je ook toegang tot ons volledige online nieuwsaanbod.

Exclusieve nieuwsbrieven

Het Digitaal Plus abonnement biedt toegang tot de exclusieve nieuwsbrieven van NRC. Hierin praten onze journalisten je op eigen wijze bij over het nieuws en de ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo ontvang je elke dag betrouwbare informatie in je inbox, met nóg meer duiding en analyse. Als lezer kun je zelf kiezen over welke thema’s je nieuwsbrieven wilt ontvangen. We hebben maar liefst 25 nieuwsbrieven, waarvan er 10 exclusief voor abonnees met een Digitaal Plus abonnement zijn.

Journalistiek zoals je van NRC gewend bent

In welke vorm je de krant ook leest, digitaal of op papier: bij NRC staat de inhoud altijd voorop. NRC staat voor onafhankelijke, betrouwbare en transparante journalistiek. Onze journalisten gaan diepgravend en kritisch te werk. Ze stoppen niet bij het eerste antwoord, maar vragen door en proberen elk onderwerp van meerdere kanten te belichten. Juist nu, in een tijd waarin de wereld complexer is dan ooit, is dat hard nodig. Het nieuws, de analyses en de onderzoeksjournalistiek van NRC geven je grip op de wereld en laten zien hoe we om kunnen gaan met de grote thema’s van onze tijd. Met een digitaal abonnement geniet je dus van betrouwbare en onafhankelijke journalistiek die je helpt om zelf een mening te vormen.

Deel jouw digitale krant met familie

Met een Digitaal Plus abonnement op NRC kun je de krant delen met één gezinslid. Je familielid kan een eigen account aanmaken met een eigen leeslijst. Je kunt met elk account op vijf verschillende apparaten inloggen.