Onze abonnementsvormen

NRC heeft drie journalistieke podia: de middagkrant van NRC Handelsblad, de ochtendkrant van NRC en de website nrc.nl

Omdat niet iedere abonnee dezelfde leesbehoefte heeft, kunt u zelf kiezen welk abonnement bij u past. Leest u liever de krant op papier of digitaal, of een combinatie van beide? En doet u dit dan het liefst in de ochtend of in de middag?

Wat ook uw voorkeur is, NRC heeft altijd een passende abonnementsaanbieding.


Bekijk onze abonnementen

Een krant in drie katernen

Zowel NRC Handelsblad als NRC bestaan doordeweeks uit drie katernen.

Nieuwskatern: het allerlaatste nieuws met een dagelijkse column, commentaren en opinie.

Cultuur Katern: met op maandag; 'leven', op dinsdag 'media', op woensdag 'film' op donderdag een 'cultureel supplement' en op vrijdag een 'boeken' katern.

Economie & Sport katern: met op maandag een nadruk op sport.

Bekijk onze abonnementen

Digitaal lezen

Al onze artikelen, van zowel NRC Handelsblad als NRC, zijn voor onze abonnees via nrc.nl digitaal te lezen,
Wanneer u een abonnement heeft bij NRC krijgt u:

  • Volledig toegang tot alle artikelen op nrc.nl
  • Iedere dag toegang tot de digitale krant (geldt niet voor nrc.nl abonnees)

Zo leest u NRC gemakkelijk via uw tablet, mobiel of desktop.

Bekijk onze abonnementen

NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is een middagkrant. Indien u NRC Handelsblad op papier wilt ontvangen, bezorgen wij deze van maandag tot en met vrijdag vóór 18:30 en op zaterdag vóór 13:00. De digitale editie van NRC Handelsblad kunt u elke werkdag voor 16:00 uur lezen en in het weekend voor 11:00 uur. Doordat de krant doordeweeks pas ‘s middags naar de drukker gaat bent u iedere avond verzekerd van het allerlaatste economische (wereld)nieuws. 

Bestel NRC Handelsblad

NRC

NRC is een ochtendkrant. Indien u NRC op papier wilt ontvangen, bezorgen wij deze van maandag tot en met vrijdag vóór 07:00 uur en zaterdag vóór 08:00 uur bij u thuis. De digitale editie van NRC kunt u elke dag voor 06:00 uur verwachten. Perfect indien u de krant graag ’s ochtends leest, bij het ontbijt of onderweg naar uw werk.

Bestel NRC

Een uitgebreide weekendkrant

In het weekend ontvangt u zowel bij NRC Handelsblad als NRC een extra uitgebreide krant, met actualiteit, achtergrond en duiding in de extra katernen Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven het weekend. Voor abonnees in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam bevat deze weekendkrant daarnaast ook een Amsterdam of Rotterdam bijlage. 

nrc.nl

Nrc.nl is de website van NRC, waar alle artikelen van NRC op gepubliceerd worden. U vindt hier artikelen die in NRC en/of NRC Handelsblad zijn verschenen en online producties die niet in een van beide kranten zijn verschenen, zoals video’s.

Abonnees kunnen alle artikelen op nrc.nl lezen. NRC Handelsblad en NRC abonnees kunnen naast de (digitale) krant ook alle artikelen op nrc.nl lezen. Voor wie alleen op nrc.nl wil lezen, is er een apart nrc.nl abonnement.

Meer informatie over nrc.nl

Minder online advertenties

Wanneer u bent ingelogd op nrc.nl krijgt u daar minder advertenties te zien dan bezoekers die niet ingelogd zijn.

Slechts één advertentie per pagina. Voor ingelogde abonnees is er nog maar één advertentieplek beschikbaar. Die plek zal nooit een artikel onderbreken of over de tekst heen komen te liggen, zoals het bij niet-betalende bezoekers wel het geval is.

Bekijk onze abonnementen

De journalistiek van NRC

In NRC Handelsblad én in NRC kunt u de kwaliteitsjournalistiek vinden die bij NRC past. Journalistiek gemaakt op basis van onze richtlijnen van de NRC Code, waaruit journalistiek ontstaat waar wij trots op zijn. 

De journalistiek van NRC