Over onze apps

In de apps van onze kranten heeft u al uw favoriete artikelen gebundeld bij elkaar. Handig voor onderweg, want ook offline kunt u na het downloaden uw krant lezen of artikelen delen. De apps, waarbij de opmaak van de krant geborgen blijft, bieden u een prettige leeservaring die dicht bij die van de krant komt. Alle digitale kranten zijn dagelijks apart te downloaden en te lezen via uw digitale abonnement. Bent u geen abonnee, maar wilt u een losse krant lezen? Dan kunt u de digitale krant via de app ook los aanschaffen. 

De apps van NRC Handelsblad en nrc.next zijn dagelijks volledig digitaal te lezen, op smartphones en tablets van Apple of Android. NRC Handelsblad is dagelijks om 16.00 uur beschikbaar, nrc.next om 23.30 uur. Maakt u gebruik van Apple (iOS), dan wordt de krant automatisch gedownload. U hoeft nooit een krant te missen. De digitale krant blijft een hele maand online beschikbaar. Dus als u hem een dag mist, is dat geen probleem. U kunt uw krant rustig na een paar dagen of weken nog downloaden.

 

Download uw app

Om de krant op uw smartphone of tablet te lezen downloadt u de app uit de applicatie winkel van uw besturingsysteem. Voor Apple is dit de App Store, voor Android is dit Google Play.

Apple - NRC Handelsblad 

Android - NRC Handelsblad

Apple - nrc.next

Android - nrc.next 

 

Komt u er niet uit? We kunnen u ook persoonlijk helpen, neem in dat geval contact met ons op via 088 - 572 0 572.