NRC Handelsblad en nrc.next

Een ochtend- of middagkrant in 3 katernen

Zowel NRC Handelsblad als nrc.next zijn kranten met de volgende drie katernen:

Nieuwskatern: met het allerlaatste nieuws, met dagelijkse columns, commentaren en opinie
Cultuur Katern: met op maandag; 'leven', op dinsdag 'media', op woensdag 'film' op donderdag een 'cultureel supplement' en op vrijdag een 'boeken' katern
Economie & Sportkatern: met op maandag een nadruk op sport


Bekijk onze abonnementen
Help mij kiezen

De journalistiek van NRC

In NRC Handelsblad én in nrc.next kunt u de kwaliteitsjournalistiek vinden die bij NRC past. Journalistiek gemaakt op basis van onze richtlijnen van de NRC Code, waaruit journalistiek ontstaat waar wij trots op zijn. 

De journalistiek van NRC

NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is een middagkrant. Indien u NRC Handelsblad op papier wilt ontvangen, bezorgen wij deze van maandag tot en met vrijdag vóór 18:30 en op zaterdag vóór 13:00. De digitale editie van NRC Handelsblad kunt u elke werkdag voor 16:00 uur lezen en in het weekend voor 11:00 uur. Doordat de krant doordeweeks pas ‘s middags naar de drukker gaat bent u iedere avond verzekerd van het allerlaatste economische (wereld)nieuws. 

Bestel NRC Handelsblad

nrc.next

nrc.next is de NRC in de ochtend. Indien u nrc.next op papier wilt ontvangen, bezorgen wij deze van maandag tot en met vrijdag vóór 07:00 uur en zaterdag vóór 07:30 uur bij u thuis. De digitale editie van nrc.next kunt u elke dag voor 06:00 uur verwachten. Perfect indien u de krant graag ’s ochtends leest, bij het ontbijt of onderweg naar uw werk.

Bestel nrc.next

Keuze uit twee weekendkranten

  • In het weekend ontvangt u bij NRC Handelsblad NRC Weekend: Een extra uitgebreide krant voor het hoofd en het hart, met actualiteit, achtergrond en duiding in de extra katernen Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en LUX. NRC Weekend bevat daarnaast ook een Amsterdam & Rotterdam bijlage. 
  • Bij nrc.next ontvangt u standaard nrc.next zaterdag. Nrc.next zaterdag is iets minder uitgebreid dan NRC Handelsblad weekend, voor een snel en overzichtelijke weergave van het belangrijkste nieuws. U kunt hierbij echter ook voor NRC Weekend kiezen als weekendkrant.

Digitaal lezen


Al onze artikelen zijn ook digitaal te lezen, via nrc.nl of de digitale krant. Niet-abonnees krijgen vijf artikelen per maand op nrc.nl cadeau, daarna vragen wij hen een abonnement bij ons af te sluiten.
Wanneer u een abonnement heeft bij NRC Handelsblad of nrc.next krijgt u:

  • Volledig toegang tot alle artikelen op nrc.nl
  • Iedere dag toegang tot de digitale krant

    Zo leest u de journalistiek van NRC gemakkelijk op uw manier, via uw tablet, mobiel of desktop.
Bekijk onze abonnementen